Mes suteiksime aplinką, kurioje:
- Atvira diskusija dėl restorano veiklos, tikslų ir abiejų pusių lūkesčių.
- Platus veikimo diapazonas ir galimybė pritaikyti Jūsų "know-how".
- Šaunus suburtas ir motyvuotas kolektyvas bei turėsite galimybę papildyti komandą (šiuo metu dirba apie 12-14 virėjų).
- Didžiuositės ir mėgausitės darbu prestižiniame viešbutyje.
Patikėsime Jums:
- Sklandų darbo virtuvėje organizavimą.
- Meniu kūrimą.
- Maisto kokybės, skonio ir išvaizdos užtikrinimą.
- Technologinių kortelių kūrimą bei kontrolę.
- Higienos normų užtikrinimą.
- Maisto prekių užsakymą bei priėmimą, bendravimą su tiekėjais.
- Inventorizacijos aktų atlikimą ir kontrolę.
Tikimės, kad turite:
- Virėjo kvalifikaciją ir kvalifikacijos kėlimo pažymėjimus maisto gamybos srityje.
- Viešojo maitinimo gamybos proceso išmanymą.
- Ne mažiau kaip 5 metų patirtį maitinimo paslaugų sektoriuje, iš kurių bent 3 metus koordinavote virtuvės darbus (virtuvės šefas arba šefo padėjėjas).
- Organizuotumą, lankstumą ir pagarbą klientų norams.
- Darbo estetikos ir preciziškumo vertinimą.
- Siekį nuolat tobulinti savo ir komandos darbo kokybę.
Siūlomas atlyginimas (bruto): 6612 EUR
Atranka360 komentaras
Prisijunkite prie mūsų komandos ir kartu siekime naujų aukštumų!
Patiko šis pasiūlymas?
Drąsiai kandidatuokite arba dalinkitės pasiūlymo nuoroda su tais, kas puikiai jaustųsi šioje darbo aplinkoje.
Šią atranką vykdo:
Dovilė Paulauskienė, Karjeros projektų ir personalo atrankų vadovė