Naujausi darbo pasiūlymai

Vyr. virėjas (-a) - gamybos vadovas (-ė)

MiestasBirštonas
Aplikuoti iki2023-11-19

Apie įmonę

„Eglės sanatorija“ – tai gilias gydymo tradicijas puoselėjantis gydymo ir reabilitacijos centras su mineralinio vandens ir gydomojo purvo gydykla, gydomaisiais ir diagnostiniais kabinetais. Sanatorija įsikūrusi Birštone, vaizdingame Nemuno kilpų regioniniame parke. Mūsų kolektyvo vertybės – atsakingumas, dėmesys klientui, kolegiškumas, pagarba žmogui, sveikata ir tobulėjimas. Esame orientuoti tik į geriausius rezultatus, mokomės iš geriausių viso pasaulio praktikų ir tobulėjame kartu kiekvieną dieną!

Šiuo metu prie savo komandos kviečiame prisijungti VYR. VIRĖJĄ -GAMYBOS VADOVĄ (-Ę)!

Eglės sanatorija, UAB

Eglės g. 1

Mes Jums suteiksime:

- Galimybę realizuoti savo potencialą ir idėjas, laisvę kurti, tobulinti ir pritaikyti savo know-how.
- Bendradarbiaujantį požiūrį ir pasitikėjimą.
- Atvirą diskusiją sprendžiant problemas ir ieškant būdų pasiekti vis geresnius rezultatus.
- Aukštus veiklos standartus.
- Konkurencingą atlygį ir patrauklų naudų paketą (priedai, nuolaidos, kelionės ir pan.).
- Draugišką komandą, kuri padės adaptaciniame laikotarpyje.
- Apgyvendinimą viename gražiausių Lietuvos kurortinių miestų!
- Kuro kompensaciją atvykstantiems iš kitų miestų.
- Galimybę pačiam planuoti savo darbo grafiką (virtuvės darbo laikas nuo 7.00 iki 19.00 val.).

Šioje pozicijoje Jūs:

- Vadovausite 30- ties darbuotojų komandai.
- Būsite atsakingi už patiekalų gamybą, receptūrų kūrimą, technologinių kortelių sudarymą.
- Kontroliuosite žaliavų naudojimą, vesite produktų likučių apskaitą.
- Tobulinsite gamybos procesą bei užtikrinsite, kad jis atitiktų standartus.
- Užtikrinsite, kad darbai virtuvėje vyktų sklandžiai, tad reikalui esant pavaduosite kolegas.

Ši pozicija labai tinkama kandidatui (-ei), kuris (-i):

- Myli maistą, mėgsta gaminti, o aplinkiniai dažnai jį (-a) vadina profesionaliu degustatoriumi (-e).
- Turi 3-5 metų patirtį koordinuojant virtuvės darbus – dirbęs vyr.virėju (-a), pamainos vadovu (-e), virtuvės ar gamybos vadovu (-e).
- Baigęs (-usi) virėjo (-s) mokslus (maisto technologija – didelis privalumas).
- Išmano technologines korteles, domisi sveika mityba, receptais.
- Yra iniciatyvus ir inovatyvus žmogus, atviras kitų idėjoms ir nestokojantis savų.
- Puikiai išmano higienos reikalavimus ir atsakingai jų laikosi.
- Gebantis (-i) burti komandą ir organizuoti efektyvų darbą.
- Savo komandos nariams yra lyderis (-ė), ir padėjėjas (-a).



Siūlomas atlyginimas (bruto): 2000 - 2500 EUR (Galimi priedai ir naudos)

Matote save šioje kompanijoje, tik kitoje pozicijoje?

Papasakokite mums apie savo patirtį ir motyvaciją, o mes pasirūpinsime, jog tai pasiektų darbdavį tiesiogiai!

Susisiekite su mumis

Atranka360 komentaras

Šis darbo pasiūlymas skirtas mėgstančiam gaminti, mylinčiam maistą, žmogui-degustatoriui! Jūsų laukia nuotykiai kuriant naujus receptus, iššūkiai ruošiant maistą išskirtiniams klientams, patirtys suburiant draugėn virtuvės kolektyvą. Siųskite savo CV šiandien!

Šią atranką vykdo:
Dovilė Paulauskienė, Karjeros projektų ir personalo atrankų vadovė

Dovilė Paulauskienė

Siekiate karjeros pokyčių? Paruošėme įrankius motyvacijai įvertinti ir įgūdžiams gerinti.

Grįžti į visus pasiūlymus