Įmonė siūlo:
- Restorano virtuvės konceptą, kuriame skirsime didelį dėmesį vietiniams ir sezoniniams produktams, tad rutinos tikrai nebus.
- Mes vertiname komandinį darbą, pozityvumą, norą tobulėti, todėl pažadame Jums padėti.
- Nuosekliai įvesti Jus į sėkmingo darbo pradžią - jaustis gerai būnant savimi.
- Maitinimą, taikant specialias darbuotojo nuolaidas.
- Stiprią ir draugišką virtuvės komandą.
Būsite atsakingas už:
- Maisto gaminimą pagal technologinį procesą.
- A la carte patiekalų gaminimą pagal sudarytą valgiaraštį.
- Pusgaminių ruošimą - sultinių, sriubų, padažų virimą.
- Mėsos, žuvies pirminį apdorojimą, terminį apdorojimą.
- Dienos pietų ruošimą personalui.
- Maisto produktų kokybės tikrinimą.
- Higienos normų laikymąsi.
- Darbą pamainomis (pagal slenkantį grafiką).
Mes tikimės, kad Jūs:
- Ieškote išskirtinės vietos, kurioje galėtumėte atskleisti savo gaminimo talentą.
- Mylite maistą, mokate gaminti ir jau turite virėjo darbo patirties.
- Dirbate estetiškai ir palaikote tvarką darbo vietoje.
- Glaudžiai bendradarbiaujate su komanda.
- Galite dirbti pagal slenkanti grafiką.
Siūlomas atlyginimas (bruto): 1200-2000 Eur prieš mokesčius. Galutinis sutartas atlyginimas priklausys nuo kandidato turimos patirties ir kompetencijų.
Atranka360 komentaras
Patiko šis pasiūlymas?
Drąsiai kandidatuokite arba dalinkitės pasiūlymo nuoroda su tais, kas puikiai jaustųsi šioje darbo aplinkoje.
Šią atranką vykdo:
Domantė Trotė, Karjeros projektų ir personalo atrankų vadovė