Naujausi darbo pasiūlymai

Virtuvės šefas (-ė)

MiestasVisa Lietuva
Aplikuoti iki2025-03-01

Apie mus:

Esame „Amberton Hotel Klaipėda“ – 4+ žvaigždučių panoraminis viešbutis pačioje Klaipėdos širdyje, kur susitinka miesto pulsas ir jūros ramybė. Viešbutyje įsikūrę net 4 skirtingi restoranai, iš kurių panoraminiai „VIVALAVITA“ ir „XII“ kviečia mėgautis aukščiausio lygio gastronomine patirtimi. Ant viešbučio stogo įsikūrusi „SKY21“ terasa vasaros savaitgaliais virsta naktiniu klubu po atviru dangumi. Erdviame restorane „Klaipėda“ tiekiami pusryčiai svečiams bei organizuojami banketai ir šventės.

Viešbutyje rengiami išskirtiniai verslo ir privatūs renginiai, o aukščiausios klasės aptarnavimą renkasi tiek svečiai, tiek valstybinės institucijos oficialioms vakarienėms. Norime dar labiau stiprinti savo virtuvės komandą, todėl ieškome talentingo ir ambicingo Virtuvės šefo (-ės), kuris prisidėtų prie gastronominės patirties kūrimo ir padėtų mūsų restoranams išlikti vienais geriausių regione.

"Klaipėdos" viešbutis, UAB

Naujojo Sodo g. 1

Mes suteiksime aplinką, kurioje:

- Atvira diskusija apie restorano veiklos viziją, plėtrą ir inovacijas.
- Platus kūrybinės laisvės diapazonas, galimybė pritaikyti savo patirtį ir įgūdžius.
- Suburta profesionali ir motyvuota komanda (12-14 virėjų), kurią galėsite tobulinti ir auginti.
- Darbas prestižiniame viešbutyje, kuriame Jūsų talentas bus vertinamas ir skatinamas.

Mes Jums patikėsime:

- Virtuvės darbo organizavimą – užtikrinti, kad procesai vyktų sklandžiai ir efektyviai.
- Meniu kūrimą – įgyvendinti naujus kulinarinius sprendimus ir stebinti svečius.
- Maisto kokybės, skonio ir estetikos užtikrinimą.
- Technologinių kortelių kūrimą bei kontrolę.
- Higienos normų ir aukščiausių standartų užtikrinimą.
- Bendradarbiavimą su tiekėjais, produktų užsakymą ir priėmimą.
- Inventorizaciją, resursų valdymą ir kontrolę.

Tikimės iš Jūsų:

- Virėjo kvalifikacijos ir kvalifikacijos kėlimo pažymėjimų maisto gamybos srityje.
- Gilaus viešojo maitinimo gamybos proceso išmanymo.
- Ne mažiau kaip 5 metų patirties maitinimo paslaugų sektoriuje, iš jų bent 3 metus koordinuojant virtuvės darbus.
- Organizuotumo, lankstumo ir gebėjimo įsiklausyti į svečių norus.
- Estetikos ir preciziškumo maisto gamyboje vertinimo.
- Nuolatinio siekio gerinti savo ir komandos darbo kokybę.



Siūlomas atlyginimas (bruto): 6612 Eur.

Matote save šioje kompanijoje, tik kitoje pozicijoje?

Papasakokite mums apie savo patirtį ir motyvaciją, o mes pasirūpinsime, jog tai pasiektų darbdavį tiesiogiai!

Susisiekite su mumis

Atranka360 komentaras

Šią atranką vykdo:
Dovilė Paulauskienė, Karjeros projektų ir personalo atrankų vadovė

Dovilė Paulauskienė

Siekiate karjeros pokyčių? Paruošėme įrankius motyvacijai įvertinti ir įgūdžiams gerinti.

Grįžti į visus pasiūlymus